Betty Geytenbeek

Betty Geytenbeek

Gastdocent
Betty Geijtenbeek is senior beleidsmedewerker en stuwende kracht bij het lichter en leuker werken bij de JP van den Bent stichting. Tevens geeft zij al zelfstandige coaching, trainingen en presentaties. De JP van den Bent stichting werkt regelarm op basis van eigen verantwoordelijkheid (of zelforganisatie) van teams. Op haar eigen indringende en tegelijkertijd lichtvoetige wijze vertelt Betty Geijtenbeek over de manier waarop zij teams en medewerkers bij de JP van den Bent stichting ondersteunt en faciliteert in het lichter en effectiever werken.  Zij laat zien hoe belangrijk het opleiden, begeleiden en in hun waarde laten van medewerkers is om de cliënten zo goed mogelijk te helpen.

"Om met Loesje te spreken: Het is heel eenvoudig om iets ingewikkeld te maken en heel ingewikkeld om iets eenvoudig te maken."

Docenten en deelnemers

Om de continuïteit van het leerproces te bevorderen, is er sprake van permanente intensieve begeleiding door twee kerndocenten: Monica Haimé en Mona van de Steeg. Specifieke onderdelen van de opleiding worden verzorgd door aansprekende gastdocenten die in de kwaliteitsmanagementpraktijk bij grote zorginstellingen, universiteiten en het bedrijfsleven hun sporen hebben verdiend. Ook oud-deelnemers komen soms jaren later terug in de opleiding om hun ontwikkeling en praktijkervaringen te delen.